Szabó József Tanulmányi Ház

A Szabó József Tanulmányi Ház építését a Balassagyarmati Evangélikus Gyülekezet határozta el, hogy az egykori Elemi Iskolája államosított épületéért kapott kárpótlás összegét elődeihez méltó módon, az egész társadalom számára hasznos célra fordítsa. 18 szállóvendég fogadására van lehetőség, akiket kétágyas szobákban tudunk elhelyezni. A házban rendelkezésre áll egy akár 50 főt is befogadó tárgyalóterem, amely két részre is osztható, s benne teakonyha szolgálja a lakók kényelmét.

Az épület a városközpontban áll, tőle mintegy 50 méternyire található a műemlék evangélikus templom, mellette a gyülekezeti központ, ahol egy akár 150 fő számára is alkalmas rendezvényterem is helyet kapott. Városunkban és környékén sok épített és természeti szépség található. Vonzerőt jelenthet a szlovák határ közelsége is, hiszen a turista forgalom a két ország között meglehetősen élénk mindkét irányból. Várjuk csoportok jelentkezését az év minden napján.

Elérhetőség

2660, Balassagyarmat, Luther u. 4
E-mail: luther4@luther4.hu

Szállással kapcsolatban érdeklődhetnek a 35/301-580 (hétfő-péntek 9:00-16:00) telefonszámon, illetve más időpontban a 20/824-2261 mobilszámon Bartha István lelkész úrnál.
E-mail: barthapisti@gmail.com